Hos I :)

Efter några timmar på tåget igår kom vi äntligen fram till älskade I som blev varmt omkramad oss, vi påkte sen tillbaka till I:s lägenhet där vi möttes av två söta töser som är hennes roomies. Vi skulle sen laga hemlagad pizza men I hade såklart glömt bort att köpa ost. hur fan kan man glömma ost till en pizza? Det viktigaste av allt ;)
 VI begav oss då till coop för att handla men såklart så kommer man hem med mer än vad man tänkt så jag fick ju med mig både nachos och dipp och det smakade väldigt bra innan maten hann bli klar.
'
Det blev en väldigt sen middag, klockan 22.00 var maten klar och det var riktigt gott. Sen fick vi för öss att dricka lite vin och då blir alla fnittriga och trötta och I:s roomie H börjar prata en massa om gym och bulkning och deff och tillägger massor när vi snackar, himla roligt hade vi iallafall. Men sen håller alla på att somna och då blev det sängen.

Idag har vi käkat brunch med ägg och bacon och det var fruktansvärt gott ;) Söta H tyckte att det passade bättre med semla, så hon käkar semla och nu har alla duschat och snart ska vi in till stan för att kolla runder och antagligen käka IGEN... antagligen det enda vi kommer göra.

Blir mer vin ikväll, mumma :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0