träning

Jag måste börja skriva ner min träningshistorik så jag har koll på om jag utvecklas.

Idag körde jag 4 set bröstpress med hantlar 13 kg
börst flies 8 kg
liggande på bänk, hantel bakom huvudet 13 kg
börst i wirer 2 ?
triceps lutande över bänk med hantel 15 kg
triceps bakom huvudet 7 kg
wirer drag över huvudet 25 kg
wirer drag nedåt 10 kg
underarmar skivstång lyft underifrån 17,5 kg
triceps neddrag i wirer 25 kg

Måste ta kort på mig med så jag kan kolla resultaten.

SNÖ

Den som säger att snöskottning inte är bra träning är fan ta mig dum i huvudet, jag har aldrig varit ute i kyla och svettats så mycket som jag gjort idag. Riktigt jobbigt, hela kroppen fick jobba. Kändes ganska rejält i axlarna efter träningen igår med.

Efter en vecka med stress och slit med mitt projektarbete var det nog inte så konstigt att jag somnade (däckade) framför tv:n halv 9 igårkväll - haha vilken fredagkväll. Fick dock lite nattligt besök vid halv 3, blev lite hångel men sen fick han dra - snacka om att han blev snopen.

Ikväll blir det PARTY, fest hos mig med Barbietema antagligen utgång efteråt. Allt ska vara rosa och flickigt, köpte en knallrosa volangkjol igår på HM och massor grejer jag ska dekorera bordet med till ikväll. Självklart så blir det mat oc självklart ska jag ha rosa nudlar - vad annars liksom ;) Hoppas kvällen blir helskön, ska ner och göra en barbielåt lista på spotify nu.

Tjingeling puss

Ment to not be?

Jag tror verkligen att någon jäkla högre makt vill att jag ska sabba mitt projektarbete, jag blev inte färdig med det praktiska. Har tre skivorplåt kvar att sätta uppe på bardisken.JAg har inte kunnat börja skriva mitt arbete ännu då jag har lyckats fucka upp hela 3 datorer , hur fan är det möjligt? hoppas verkligen det funkar med den här nu. FANAAANANANANNA FAAAANNNN

FUCK

Hela projektarbetet är borta , HELEVETE! Nu har jag suttit upp  och skrivit om det i 5 TIMMAR. Jag måste verkligen sova nu. min hjärna går i kors och jag kan knappt hålla ögonen vid liv.

GOD NATT

Sjukling

Inte nog med att jag bara har några få dagar kvar att göra klart mitt projektarbete, nu så har jag gått och blivivit sjuk också - eller fått någon form av förkylning med värsta hostan. Väldigt irriterande tycker jag. Tror fan inte att jag kommer hinna bli färdig med baren, rätt mycket kvar att plåta och jag har i prncip bara idag och imorgon på mig att göra den klar :/ PANIK!

Trot eller ej men Mr. M hörde av sig igår trots vårt bråk i helgen. Jag som trodde att jag skullle slippa honom nu, men nahe tydligen inte. Han vill väl inte ge upp eller något, jag som bara tycker han är fjantig nu. Vill träffa J igen, men han är iväg och jobbar och kommer inte hem fören til helgen :(

Men till helgen blir det BARBIE fest, ska bli riktigt roligt med ett lite annorlunda tema. Sen är det ju ännu roligare att det är jag som har kommit på idén och ska ha festen. KAnske blir utgång kanske inte? Vad vill ni kära vänner? Har massor att göra i skolan, fan kan det inte vara sommar så jag kan ta studenten nu? Eller ialla fall de sista veckorna så man slipper all skolångest och bara kan ägna sig åt att supa i några veckor haha ;)

PUSS PÅ ER


ARG

Dumma dig S, you know I don´t like him. Nej men du kunde ha sagt att han var där tycker jag. Skit samma , nu ska jag vara butter ett tag.

Finally

Nu är jag vaken efter att ha sovit på soffan i ungefär 4 timmar, var helt slut när jag kom hem. Orkade inte nes hålla ögonen öppna till biggest loser och då är jag verkligen helt slut. Var som sagt och bowlade igår, var verkligen skit kul och vi alla var rätt fulla och glada. Träffade ett gammalt strul på bowlingen så när jag sa att jag skulle in till stan så kunde de köra mig tydligen. Mina andra vänner åkte och jag skulle egentligen ha tagit bussen, sket i det och gick tillbaka till bowlingen. Hånglade lite med strulet, eller rätt mycket egentligen... Han tyckte vi skulle ha sex på toan - det tyckte inte jag. De har spelat klart så vi drar därifrån, han vill ha med mig hem jag vägrar och säger jag ska in till stan. Vi sitter i baksätet och plötsligt säger han STANNA, STANNA för fan. Vi hinner inte riktigt stann fören han spyr halvt ut genom dörren på han som körde. Fan vad räligt - och han tyckte fortfarande att jag skulle med honom hem. NO WAY!

Ko m in  till stan, blev avsläppt vid busshålssplatsen vid biljard. Trodde C och Company skulle vara där. Nej för de hade inte hunnit komma in till stan ännu. Drar bort till hässle, står och snackar med exet som jobbade igår. C och Company kommer, blev jätteglad. Träffade på en trevlig tös vid namn Tove, stod och snackade med henne rätt länge. Hon är vän med alla mina nära barndomskompisar som jag inte kan umgås med riktigt längre, då min "bästa" killkompis inte får lov att vara vän med mig för sin tjej. LAME tycker jag! LAME tyckte Tove!

Behövde fortfarande fixa nån att sova hos, skickar till J som nu har kommit hem om han ville ha sällskap. Det ville han, drar bort och käkar på BK sen bussen hem till vä. In  i lägenheten och igång med sexet haha ;) Sjukt bra måste jag säga. BÄSTA på riktigt länge. 2 ggr blev det med hehe. Undrar om S fick till det igår? Vaknade skit tidigt i morse, hungrig som ett djur. Han var skittrött och pallade inte gå upp. Lägger mig och glor på Tv, sne kommer han ut och då bir jag hämtad. Inser när jag tar på mina byxor att hans jävla katter hade pissat ner mina byxor. Jag vågade inte säga något eller orkade helt enkelt inte, så jag satt i bilen i nerpissade byxor, bakisandedräkt och sugmärken på halsen (inte efter J, utan efter strulet) Mamma undrade ju vad jag varit med om haha ;)

Har hostat helt dagen, tror jag håller på att bli sjuk :( Attans med, jag som vill träna. Sen har jag bara sovit bort resten av dagen. Snsrat ska jag käka lasagne, gott i magen :)

AHHHHH

Fan vad lång tid det tar att skriva loggbok, jag vet inte hur jag ska börja skriva min projektrapport - någon som vet hur jag ska gå tillväga? Det tar massor av tid och jag behöver verkligen hjälp av min lärare, får verklige n hoppas att vi kan sitta ner och skriva ner lite imorgon så jag kan komma igång. Det ska vara inlämnat på FREDAG så jag känner en aning ångest... AHHH panik och ångest och allt skit på en gång.

Det är skitsvårt, jag ångrar att jag inte började tidigare :(. Ska försöka skriva min berättelse i svenskan så jag kan lämna in den imorgon i alla fall.

Snart ska jag sola lite, måste bli lite brun. Ska iväg på bowling ikväll med M och J, hoppas det blir roligt. Skulle dricka lite hos J innan sen få skjuts dit. Kanske drar ut med C och company senare får se vad som kvällen har att bjuda på. har inga pengar, är urfattig så M erbjöd sig att bjuda på bowlingen - Skitsnällt tyckte jag :) Blir kanske fullare ikväll. M skulle inte ut så får nog ta bussen in til stan senare om jag nog vill ut.

HAHA igår kunde man verkligen tro att det var byggfest på class, alla var fan ute igår. Helt sjukt att alla lyckas gå till samma ställe samma kväll. Roligt var det ialla fall, speciellt var det roligt att se O ute som ALDRIG går ut i vanliga fall då han inte gillar det eller något. Det blev dock en tidigt hemgång då jag fick skjuts av en snäll vän.

Hoppas det blir mat snaaaaaaart, är hungrig som en varg!

Dagen efter...

... och jag mår prima, blev väckt och upphasad av mamma som sa att vi skulle åka och glo på en balklänning. Så sagt och gjort så gjorde vi det och nu är jag en balklänning rikare. En skitsnygg svart klänning med halterneck och väldigt uppushande urringning;) Tror inte killarna kommer klaga haha.

Fick inte till det igår, kunde ha fått men när det väl kom till kritan insåg jag att jag inte ville göra det med första bästa utan får ta det som det kommer. Jag får väl gå runt och vara desperat ett tag till, till tobbes stora förtret.

Var väldigt kall mot Mr.M när jag träffade honom igår, låtsades at ha väldigt mycket att göra för att slippa träffa honom. Orkar inte med kärlekstrams nu. Varför kan inte de killar som jag gillar bli kära i mig istället för dem som jag inte är intresserad av? Ilandsproblem på hög nivå.

Ska göra den här dagen väldigt produktiv, ska skriva ner mitt arbete i min loggbok från den senaste veckan. Ska börja skriva på min slurapport och skriva min berättelse i svenskan. Ska käka snitzel ikväll, mumma. Kanske ska träffa någon söt pojke med? Både S och I är upptagna och jag känner att jag bara vill mysa med någon idag... får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag återgå till med coladrickande och lyssnande på disneylåtar på spotify haha ;)

Fredag

Today I:s coming HHHOOOOOOME and it makes me happy ;) Hoppas det blir party ikväll för är jäkligt sugen på lite vin, kanske skulle bli tacobuffé någonstans eller hur det nu blir? Jag har ingen aning , får se vad dagen har att erbjuda.

Ska till banken vid halv 2 och fixa några saker, måste fixa drickat tills ikväll och så kanske man borde hitta sig en all hjärtans dag-dejt? Eller så bojkottar jag och skiter i det.

På tal om det jag skrev igår. Mr.M hörde av sig - jag blev chockad och överraskad, han frågade om jag inte ville se honom mer- jag kunde inte vara ärlig och skyllde på massa skolarbete. Ringde upp S för att berätta, hon blev mer chockad än jag. Får se om Mr.T hör av sig till henne. Annars får väl vi vara varandras Valentines, vi är som ett gift par ändå haha ;)

Jag har kanske hittat mig en ny kk, får se vad som händer när han nu kommer hem från sitt jobb någonstans. Annars får man väl hitta någon ute ikväll - det var alldeles för längesen nu så jag tar snart första bästa hahaha!

Nu blir det samhälle puss gullungar

Fjortisryck

Igår var jag hemma hos S och snackade skit om allt möjligt, precis som vi brukar göra. Det var ett tag sen både hon och jag hade det lite roligt med nån kille så vi var lite allmänt uppskruvade.

Jag har då träffat en Mr.M och S en Mr. T, rätt roliga killar men jag är inte intresserad men S var tydligen av sin, men sen var han inget rolig längre så det sket sig. Iallfall så snackade jag med Mr.M i telefonen igår och han frågade om de två skulle komma hem till oss så vi kunde ses, fine sa jag men han skulle ringa upp efter att ha snackat emd Mr.T. Han ringer upp och säger att Mr.T inte är hemma utan att han följt med en kompis som skulle bli avsugen i nån bil i vanneberga, vem fan åker till vanneberga för något sånt tänker vi. OCh vem följer med sin kompis dit ? Ska han stå och glo på då eller?

Vi tyckte detta var skit roligt, så jag sket i att träffa M och så började jag att sms:a T istället. (Han har inte mitt nummer) Jag börjar fråga om han tycker att avsugningen är skön, och han blir förbannad och frågar vem fan är det? jag fortsätter och skriver - kolla bakom dig. Han skriver - skitroligt trä kuk. Jag fortsätter och skriver ja det är det lillle T, tycker du inte? Han blir antagligen skiträdd då de är mitt ute i skogen så hans kompis ringer upp mig från skyddat nummer, jag svarar inte. Han ringer igen och jag svarar men säger inte vem det är och lägger på. Jag och S skrattade oss igenom hela kvällen och till slut så får jag snacka med T och han fattar att det är jag och blir skitförbannad och skäller ut mig. Fy fan vad det var roligt, vi skrattade så vi höll på att dö. Sen hade vi en fortsatt sjuk kväll och satt och glodde på existenz och sen ringde E och ville röka så jag drog ut och rökte sen drog jag hem och nana kudden;)

Sjukt roligt att få fjortisryck ibland hahaha!

Igång igen!

Har haft väldigt mycket att göra de senaste dagarna, samhllsarbete som skulle varit inlämnat i söndagsnatt blev uppskjutet då datorn hängde sig när jag höll på att skriva den sista sidan. PANIK ! fick göra om och lämnade in det dagen efter. Projektarbetet tar tid och jag tror knappt att jag kommer hinna bli färdig :( Måste börja skriva slutrapporten... måste göra det idag. AHHHH massor att göra, för lite tid. Skulle varit hos Shrinken idag men det blev inställt för hon var sjuk. Måste berätta om lördagen också.

I lördags när vi vfar hos I och hälsade på så skulle vi festa, och vi festade och hade skitkul i deras lägenhet. Vi blev helt plötsligt 15 pers och tillslut kom grannarna och klagade - Fine för vi skulle ändå dra vidare. Vi skulle egentligen in på Platå? men vi visste inte om vi stod på listan så vi drog tilll pictures? istället. Skit ballt ställe med lugn och cool bar där uppe och nere i källaren värsta discostället, Dit drar jag gärna igen om jag nu ska till Linköping ;) Efter ett tag och en vinare i kroppen senare så dansar jag och S och får för oss att busa lite, ja vi blir lite wild and crazy som man kan bli på fyllan... Iallafall så dansar vi in oss bland några killar och upp på någon form av plattform, vi är helt inne i allt och har skit kul och för att chocka killarna så börjar vi hångla mitt på dansgolvet och jag tror inte att jag har sett mer chockade miner än de jag såg på de där killarna. Inga äckelminer utan mer fortsätt hångla miner haha. Vi tycker det är skit kul, men sen blir det för varmt så vi går upp och röker istället. Ett tag senare så hittar S en pojkvän så hon sitter med honom i en eveighet, jag dansar vidare med dansbrudarna. Fulla och glada drar vi sen därifrån och tar en taxi till deras lägenhet, vi får skjuts ÄNDA till dörren - riktigt skönt då vi hade ont i fötterna. I:s fötter var så svullna så de stack ut genom skorna stackaren :(. När vi väl var innaför dörren blev det nattamat för hela slanten och skvaller om kvällens händelser.

Därefter däckade vi alla ganska skönt i sängen och jag vaknade till städande flickor dagen efter - en aning bakfull.

Hos I :)

Efter några timmar på tåget igår kom vi äntligen fram till älskade I som blev varmt omkramad oss, vi påkte sen tillbaka till I:s lägenhet där vi möttes av två söta töser som är hennes roomies. Vi skulle sen laga hemlagad pizza men I hade såklart glömt bort att köpa ost. hur fan kan man glömma ost till en pizza? Det viktigaste av allt ;)
 VI begav oss då till coop för att handla men såklart så kommer man hem med mer än vad man tänkt så jag fick ju med mig både nachos och dipp och det smakade väldigt bra innan maten hann bli klar.
'
Det blev en väldigt sen middag, klockan 22.00 var maten klar och det var riktigt gott. Sen fick vi för öss att dricka lite vin och då blir alla fnittriga och trötta och I:s roomie H börjar prata en massa om gym och bulkning och deff och tillägger massor när vi snackar, himla roligt hade vi iallafall. Men sen håller alla på att somna och då blev det sängen.

Idag har vi käkat brunch med ägg och bacon och det var fruktansvärt gott ;) Söta H tyckte att det passade bättre med semla, så hon käkar semla och nu har alla duschat och snart ska vi in till stan för att kolla runder och antagligen käka IGEN... antagligen det enda vi kommer göra.

Blir mer vin ikväll, mumma :)

Linköping

Idag ska jag och min vän S åka och hälsa på vår pluggande vän I i Linköping. En resa som tar ungefär 3 timmar med tåg.. 3 TIMMAR, det är lång tid. Jag får väl passa på att plugga på vägen upp så jag har det fixat tills jag kommer hem på söndag kväll.

Vad ska vi tre göra då? Först så kommer vi käka middag ikväll, snacka skit som vanligt om allt som I har missat nere i skåneland, sen ska vi få se hur I bor för första gången och det ska bli riktigt roligt. Längtar som fasen efter att träffa I det var över en månad sen man såg den lilla skiten nu :(  Men jag och S kommer ha roligt påväg upp för vi har alltid massor att snacka om även om vi pratar med varandra typ 3 ggr per dag haha, vilka skvallerkärringar vi är ;)

Kanske inte kommer kunna uppdatera i helgen, får se hur mycket vi har att göra. blir ju party på lördag så då kommer jag antagligen vara full och bakis som fan på söndag.

Trevlig fyllehelg på er :)

Tajt

I morse så skulle jag ta på mig kläderna för dagen och jag tog med kläderna upp för jag inte orkade ta på mig allt därnere då jag inte pallade hämta tändsaken till lapmorna. När jag då har tagit på mig på överkroppen ska jag dra på mig ett par lite äldre, tajtare (mindre storlek än normalt) brallor som jag inte har använt på flera år.

Mammas kommentar: De där byxorna har jag inte sett på länge...

- Nej jag vet, jag har inte använt dem.

En stund senare:

- De är en aaaning tajta säger mamma.

- No shit, det menar du inte säger jag med valkarna vällandes över sidorna haha.

-Du kan ju knappt andas säger mamma.

- Skit samma jag orkar inte byta, så jag har på mig ett par alldeles för tajta brallor som jag varken kan andas eller sitta i... Bra gjort, ibland så får man helt enkelt ge upp och inse att man inte kan vara så lat ;)

Middag

har precis käkat, ingen god mat då det var ärtsoppa. men som tur var, så var det pannkakor till ;) Sen var det upp och byta om till arbetskläder igen då jag måste fortsätta på min bardisk. Nu har jag lyckats få på allt trä och ska slipa och spackla den innan jag ska sätta på plåten.

Mer till en annan sjuk sak, när jag satte mig här för att skriva så hör jag en massa ljud. Alltifrån bankandet i plåtsalen till folkets alla röster. Men så lägger jag märke till ett ljud som jag inte riktigt tycker hör hemma här... Närmligen bakgrundsljud till porr, och då vänder jag mig om för att kolla vart ljudet kommer ifrån. Det sjukaste av allt är att det är från tv:n och inte vilket tv.program som helst utan barnprogram ja BARNPROGRAM. En av de sjukaste kontrasterna på länge.

Dagens skämt !

Lillebror vid matbordet igår när vi sitter och äter kvällsmat:

- Vet du vem som är världens sämsta golfspelare?

- Nej, hur skulle jag kunna veta det ?

- Det är Hitler, han kom ju aldrig upp ur bunkern ... hahaha.

 Och mamma som har världens sämsta humor tycker att det är skitkul och jag får bara ett fånigt leende på läpparna, vad tycker ni? bra eller dålig?

Klant

Idag när jag höll på och arbetade med mitt projektarbete vilket så småningom ska bli en bardisk. I vilket fall så hade jag spänt fast skruvtvingar uppe på bardisken för att hålla plywooden på plats sen den inte skulle flytta sig. När jag plötsligt stöter på lite problem så tar jag hjälp av Stefan för att fråga vad jag kan göra åt saken.. smart som jag är så lossar jag på skruvtvingarna samtidigt som jag fortsätter att snacka på med Stefan, självklart så lyckas den ena delen av skruvtvingen träfa mig precis under ögat vilket gjorde förbannat ont. Jag ville självklart inte visa att det gjorde ont så jag lossades som ingenting och snackade klart med Stefan. Nu när jag kom  hem ser jag att jag fått en liten röd/blå svullnad under ögat - Tro fan att det gjorde ont . Får väl se om det utvecklas till en blåtira, är van vid dem efter boxningen så folk har redan sett mig med dem haha - tur det så de inte får för sig att något anhnat hemskt har hänt mig.

Men klantarsel det är vad jag är, att jag aldrig kan lära mig att göra en sak i taget ;)

Helgens bravader

I fredags så började allt med förfest hos Ebba med en massa trevligt folk, alla blev goa och glada - antagligen pågrund av alkolholen. I vilket fall så blev det dans och spel med lekar som innefattade en massa An garde och Touché (ingen aning om stavning).. mer dricka kom ner i halsen och innan vi fick skjuts därifrån in  till stan hade min vinare slunkit ner i halsen ovanligt fort, spriten började spritta i kroppen och jag kom in i alkoholens sköna rus. Vi drog in till hässle med ett snabbt hälsande på exet som stod vakt och ett annat snabbt hej till M som jobbade i baren... vi drog vidare till taste och valvet innan vi skulle dra till class. Påväg till valvet kollar går vi förbi class och då var det ingen kö alls (halv 12) 10-15 minuter senare när vi varit borta och kollat läget på valvet går vi tillbaka mot class.

ÅHHHERREGUD vilken kö, hur fan hinner en kö bildas så fort? Tur som vi hade så stod några andra vänner reda i kön så vi tog tillfället i akt och hoppade över stängslen som gick lite mindre bra för mig än vad det gjorde för Ebba. Knät som skrapades och slogs i marken var inget jag kände av förrän dagen efter då jag hade ett stort blåmärke med skrapsår som det var kvar strumpbyxa ? haha i. Hur lýckas man inte märka det egentligen? jag måste ha varit bra full.

Inte nog med att jag slog mig nog inne på class så är ju dels ett klassstrul där inne och även "kk:n", glad i gasen får jag för mig att jag ska strula med N igen och sitter och snckar ett väldigt bra tag med honom... sen gick det som det gick och han vände bort huvudet och jag fick dissen haha. Jag drog därifrån med kk:n och hade följe med honom en bit då han skulle träffa en annan full kompis. Väl på plats är vännen inte där och kk:n blir mer sugen än vad jag var, så han får för sig att vi ska ha sex utomhus i 15 MINUS - nej tackafan för om du frågat om jag skulle följa med dig hem, fine det hade gått men inte utomhus så han fick bara lite hångel och sen blev jag hämtad. GÖTT sova i egen säng är det bästa som finns så att jag kan vakna med min ångest ifred.

Tack och God natt




Snö?




Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var ju roligt - hurra! NOOOT jag HATAR snö, det är inte bra på något sätt. allt blir bara värre, bilar kör av vägen, krockar,sladdar, dödsskador, det blir kallt halt och jävligt. Man kan inte gå ut i snygga klackar utan att frysa ihjäl om fötterna. Har man inte alkohol i kroppen är det ett helvete, något jag fick uppleva ganska rejält i lördagsnatt... fortsätter mer senare, folket börjar komma och jag behöver en cigg!

Jag trodde jag skulle dö


Jag dog...

...nästan, det var nog något av det jobbigaste jag varit med om. FYFAN för spinning. det är inte min grej, mina ben kändes som spagetti svetten blev en pöl på golvet under mig och jag höll fan på att svimma. Hur sjukt är inte det på en skala? och jag ska vara en föredetta boxare? Vart har min kondition tagit vägen? och mina benmuskler? Nej tackafan för några riktigt hårda ronder i ringen istället för spinning. Det gör jag nog inte om i första taget, om jag inte blir dittvingad av en riktig heting villsäga ;)

Luktar skunk, borde duscha, kanske ska sola för man luktar ändå skunk av det med - ilandsproblem ?

Vad händer sen i mitt alltförträffliga liv, jo för det blir ut och gå med mina två nära vänner den vänliga rundan som vi brukar gå här i vår lilla by ;) den tar typ 45 min + - 5 min beroende på väder... alltså tar det typ 50 min nu när det är sånt här snöskitslaskhatarvinternväder. Hoppas jag hinner skriva ett inlägg till innan det blir dags för sängen.

NU: BIGGEST LOSER

Att träna eller att inte träna?

 Jag behöver träna nu nu nu, blir nog ett spinningpass idag - första gången på flera år som jag ska testa det och jag kommer antagligen komma därifrån mer död än levande. Í will tell you later.

Annat om träning så har jag verkligen kommit igång nu, efter förra veckans pass så var jag helt slut i helgen. Jag hade träningsvärk i 4 dagar, FYRA hur fan är det möjligt egentligen? Jag är inte ens otränad har hållt på med boxning i över 2 år nu jag borde fan tåla mer? tydligen så tar det väldigt hårt på min kropp vilket är skönt, även om det gör ont så tycker jag att träningsvärken är en skön ond känsla haha;) då vet man att man har gjort något vettigt! Men träning var inte det enda jag ville skriva om, jag måste berätta om allt som har hänt i helgen.. nu kommer jag inte hinna med det så jag får skriva ett inlägg senare ikväll. Men en annan sak som  är väldigt säker, jag tror jag har börjat gilla det här med att blogga... haha och jag som alltid har varit den som bara läst andras bloggar - vad har det tagit åt mig?

 PS: behöver sex OMGÅENDE

Att komma...

...Igång kan vara ibland det svåraste som finns, nu syftar jag inte bara bloggmessigt utan allmänt. För visst fan är det tungt att bara ta tag i saken även om man vet att det inte tar så lång tid när man väl har börjat? Jag har varit inne i en sådan period nu ett längre tag och jag lyckas inte ta mig ur den onda cirkeln- vad göra? någon som har tips? Jag har kommit in en skitbra period av träning och är verkligen igång, tränar nästan varje dag och mår skit bra, det är ju bara ett plus att man blir sjukt snygg också ;)

Men det här med att plugga är verkligen inte min grej just nu, ibland så är jag sjukt effektiv och är det oftast när jag väl har tagit tummen ur röven och börjat plugga men vägen dit är förbannat lång. - Jag orkar inte, jag vill hellre sova, men facebook är så mycket roligare, kanske käka lite?, glo på tv, eller allt annat som tar upp tiden istället för att göra vad jag ska. Och alltid blir det samma sak, jag sitter där kvällen innan provet/arbetet ska vara färdigt och panikångesten är lika påtaglig varenda gång. Nä nu får jag ta och lära mig att det helt enkelt bara är att börja.

Vad är inte det första jag gör nu när jag skulle ta upp böckerna? Jo tro fan att jag startar en bloggjäkel istället - haha suck på mig alltså!


Väntan är över!

Äntligen, nu slipper jag ångesten. Fan vad skönt att dem inte har ringt. Ibland så längtar man verkligfen efter vissa telefonsamtal men det här var verkligen inget man längtade efter och jag är väldigt glad att jag slapp svara och höra deras röst i andra änden.

- Hej mitt namn är Ann-Charlott och jag ringer från ... tyvärr så måste vi be dig komma in för en återträff då allt inte stod rätt till.

Vad ska man svara egentligen, och hur ska andra reagera? Vad skulle hända ifall folk fick reda på det, nog för att folk snackar ändå men vad skulle de inte göra om det kom ut?

FAAAANNN vad skönt, idag är en bra dag och jag känner mig nöjd att jag inte hade något. Sen får ni tolka det som ni vill men jag vill vara lite hemlighetsfull här i min blogg ;) blir roligare så!

RSS 2.0